slider

TECHNIEK OPENT DEUREN!
IN EDE/VEENENDAAL VINDT U DE MEEST
INNOVATIEVE BEDRIJVEN VAN NEDERLAND.

BEDANKT VOOR UW BEZOEK AAN DE
TECH DEMOWEEK 2023

DMG MORI NETHERLANDS B.V.

‘Marked by Dynamic and Excellence!’

DMG MORI is een wereldwijde innovatieleider in het snijden van metaal. Als leverancier van de beste CNC-draaimachines spelen wij dagelijks in op de hedendaagse behoefte van productiebedrijven om snel, nauwkeurig en efficiënt producten te produceren.

Dit maken we mogelijk door het ontwikkelen en leveren van geavanceerde CNC-draaimachines, meerspillen automaten, universele boor- en freesmachines, bewerkingscentra programmeerbaar van 3 tot 5 assen en laser- en ultrasoon-freesmachines. Met DMG-machines optimaliseert u
uw productieproces, zodat u uw klanten op alle gebieden beter kunt bedienen. Maar dit is niet alles wat wij voor uw productieproces kunnen betekenen. Naast kwalitatieve machines verzorgen wij ook programmeer- en bedieningsscholingen, zodat uw personeel moeiteloos met de apparatuur aan de slag kan en u nog sneller en efficiënter kunt produceren. Win-win voor iedereen!

DMG MORI Netherlands B.V. is een 100% dochteronderneming van DMG MORI Europe AG, die Europees de verkoop, service en operator- trainingen verzorgt voor de Duitse gereedschap-machinefabrieken van Gildemeister en de Japanse machinebouwer Mori Seiki.

 

Onze belofte
Een bezoekje aan onze showroom in Veenendaal tijdens de TECH DEMOWEEK levert alleen maar winst op. Wij hebben tijdens de demodagen diverse van onze topproducten opgesteld, waarmee onze specialisten graag een live demonstratie voor u verzorgen. Uiteraard kunt u zich bij ons ook deskundig laten adviseren. Onze adviseurs bekijken samen met u welke oplossingen bijdragen om uw productieproces sneller, nauwkeuriger en flexibeler te maken.

Dit is niet alles. Er is nog veel meer te zien. Kom vooral langs tijdens de DEMOWEEK, dan vertellen wij u onder het genot van een hapje en drankje alle ins en outs van onze nieuwste producten. U wilt toch ook zo efficiënt mogelijk werken?