CONTACT

SOCIAL MEDIA

TOT ZIENS IN 2025!

Aanmelden nieuwsbrief

Vul uw e-mailadres in en meld u aan voor onze nieuwsbrief.

Techniek opent deuren
De kracht van de TECH DEMOWEEK is, dat de bedrijven dichtbij elkaar gelegen zijn, in de regio Ede-Veenendaal. Hierdoor kunnen geïnteresseerden meerdere bedrijven per dag bezoeken. Er is voor ieder wat wils.  

Ondernemers die slimmer willen produceren, mogen een bezoek eigenlijk niet voorbij laten gaan. Maar ook na de DEMOWEEK kunt u natuurlijk een gecombineerde afspraak maken met de bedrijven.

 

Inzicht biedt uitzicht

Tijdens het evenement toonden de deelnemende bedrijven de laatste trends op gebied van machines, automatiseringsoplossingen, gereedschappen, meettechnologie en besturingen. Maakbedrijven die de volgende stap willen zetten richting een slimme en autonome productie, kunnen eens in de twee jaar hun hart ophalen tijdens de TECH DEMOWEEK. Naast automatisering en digitalisering, richten de deelnemende bedrijven zich ook op de groeiende vraag vanuit de hightechindustrie. Zowel in de semicon-, medische als luchtvaartsector groeit de vraag naar complexe producten. Deze moeten aan steeds strengere eisen voldoen. 

Tijdens de kick-off op 16 februari kwam al naar voren, dat de Nederlandse maakindustrie tot de wereldtop behoort op gebied van maattoleranties en oppervlakteruwheden. De ontwikkelingen op het gebied van machines, gereedschappen en meetapparatuur gaat echter snel. Er komen voortdurend nieuwe oplossingen op de markt, die steeds efficiënter zijn en waarmee steeds hogere nauwkeurigheden kunnen worden behaald. Een bezoek aan de TECH DEMOWEEK geeft bezoekers meer inzicht in de laatste hightech oplossingen.