Naamloos-2
Naamloos-3
Naamloos-1
previous arrow
next arrow

BENDERTECHNIEK B.V.

‘Partnerschap in levering en service van verspanende machines!’

Bendertechniek is een familiebedrijf, dat is gespecialiseerd in levering, service en onderhoud van hoogwaardige draai-, frees- en slijpmachines, kotterbanken en multitasking machines voor de verspanende metaal- en kunststofverwerkende industrie. Naast de verkoop van machines van tal van gerenommeerde internationale merken ligt de nadruk bij Bendertechniek met name op advisering en begeleiding van industriële klanten die op zoek zijn naar een machine die precies aansluit op hun eisen en wensen.

Bendertechniek is al sinds 1966 actief op het hoogste niveau. Vanuit Veenendaal bedienen wij klanten in geheel Nederland. Wij streven ernaar een unieke bijdrage te leveren aan de maakindustrie in Nederland. Klanten worden volledig ontzorgd op het gebied van de levering en service van verspanende machines. Tijdens de TECH DEMOWEEK laten we bezoekers graag zien hoe zij met de nieuwste verspanende technieken efficiënter en bedrijfszekerder kunnen produceren.

Bent u op zoek naar een nieuwe machine ter uitbreiding van uw huidige machinepark of wilt u uw productiecapaciteit vergroten? Hebt u behoefte aan service en ondersteuning om de machines optimaal te laten presteren gedurende hun technische levensduur? Op het gebied van draaien, frezen en slijpen kunnen wij voor ieder bedrijf in de verspaning van waarde zijn.

Onze belofte
Bendertechniek biedt de juiste machine aan voor de gevraagde toepassing met de juiste service voor geleverde machines in de ruimste zin van het woord. U kiest dus niet alleen voor ons voor de installatie van de machines, maar ook voor het onderhoud en de service naderhand. Wat wij beloven, maken we waar.

Een van de noviteiten tijdens de TECH DEMOWEEK is onze unieke YCM-machine

U bent van harte welkom bij Bendertechniek tijdens de DEMOWEEK! Onder het genot van een hapje en drankje vertellen wij u graag alle ‘ins & outs’ van de nieuwe producten.