SmartCell MT 2
SmartCell MT
SmartCell MT 3
2I6A1685
2I6A1688
2I6A1693
2I6A1694
previous arrow
next arrow

MITUTOYO BENELUX

‘Een uitgebreid programma precisiemeetproducten, service en kennis!’

Als innovatieve fabrikant van precisiemeetapparatuur staan wij wereldwijd bekend om onze hoogwaardige en technische vakkennis. De nauwe samenwerking met onze klanten gebeurt op een respectvolle en eerlijke manier. Klanten kunnen vertrouwen op een ver doorgedreven expertise en perfecte meetresultaten. Naast professioneel advies bij het zoeken of kopen van de geschikte meetoplossing en meetmachines, bieden wij ook een optimale technische ondersteuning. Deze bestaat uit zes pijlers: lokaal serviceteam, helpdesk, training/opleiding, kalibratie met accreditatie, onderhouds- en meetdienst.

Mitutoyo is al jaren wereldleider als het gaat om Precisie Meettechniek. Hoewel we bescheiden zijn, mogen we met trots zeggen dat we al meer dan 50 jaar actief zijn op de Europese markt. In 2015 zijn de krachten van de Nederlandse en Belgische markt gebundeld. Sindsdien bedienen we samen de Beneluxmarkt onder één gezamenlijke vlag, Mitutoyo Benelux. Mitutoyo Benelux heeft een professionele Sales & Service locatie in Veenendaal (NL) en M3 Solution Center in Melsele (BE)

Onze belofte
Wij zijn een wereldwijd bekend A-merk. Kiest u voor Mitutoyo, dan kiest u voor de beste kwaliteit. Hoge kwaliteitsstandaarden, certificeringen en lokale aanwezigheid. Wij bieden u een enorm scala aan producten. Van micrometers, schuifmaten en meetklokken tot hardheidstesters, vision meetsystemen en 3D-coördinaten meetmachines. Tijdens de TECH DEMOWEEK verzorgen wij in ons nieuwe pand demonstraties, opleidingen en workshops.

 

De toekomst van precisiemetingen ligt in innovatieve softwareoplossingen die het volledige potentieel van meetapparatuur naar voren halen. Het Internet of Things (IoT) verbindt verschillende machines met het netwerk, waardoor productieprocessen ‘realtime’ kunnen worden gemonitord. On site digitalisering, automatisering en virtualisatie verhogen de werkefficiëntie. Uiteraard kunt u te allen tijde terugvallen op goede mensen en goede metrologie.

Wij nodigen u van harte uit om kennis te komen nemen van deze ontwikkelingen op gebied van de moderne meettechniek. Ons ruime aanbod meetgereedschappen en meetmachines staat demo klaar op u te wachten. Onze specialisten beantwoorden graag al uw vragen.