slider

TECHNIEK OPENT DEUREN!
IN EDE/VEENENDAAL VINDT U DE MEEST
INNOVATIEVE BEDRIJVEN VAN NEDERLAND.

BEDANKT VOOR UW BEZOEK AAN DE
TECH DEMOWEEK 2023

HEIDENHAIN NEDERLAND B.V.

‘Met onze uitgebreide knowhow in de ontwikkeling en productie van meetsystemen en besturingen creëren we een belangrijke basis voor de automatisering van installaties en productiemachines van morgen!’

HEIDENHAIN is er voor het MKB, maar ook voor grote bedrijven in de verspanende maakindustrie. Wij denken graag met u mee: wat is ervoor nodig om uw werkstuk snel, stabiel en efficiënt te produceren? Samen behalen we het beste resultaat. Alle facetten moeten aanwezig zijn om aan de juiste eindkwaliteit te voldoen. Snelheid, efficiency en knowhow zijn hierbij sleutelwoorden. Wij zorgen voor de juiste besturing, waarbij de opties van Dynamic Precision, Dynamic Efficiency en de functies in het pakket van Connected Machining u deze mogelijkheid biedt. Tijdens de TECH DEMOWEEK kunnen we alle opties in de praktijk brengen, waarbij u een volledig ontwerp en productieproces doorloopt.

Personeelstekort maakt een inefficiënte procesketen meer en meer zichtbaar. Producerende bedrijven hebben te weinig grip op hun productieproces. Er zijn zoveel mogelijkheden dat het overzicht, maar vooral het inzicht ontbreekt. Ook de hoge energieprijzen dwingen u om de processen nog efficiënter in te richten. Onze expertise richt zich op de werkvloer, de machines en de ontwerpfase achter de PC, zoals ERP- en MES-systemen.

Onze belofte
Met statemonitor bieden wij u inzicht in uw productieproces, zodat uw volgende investering gebaseerd is op feiten. Hoe we dat doen? Aan de machinekant vinden we de juiste balans tussen nauwkeurigheid, oppervlakte nauwkeurigheid en snelheid. Eventuele problemen zijn tijdig te ondervangen en bovendien gaan uw medewerkers efficiënter werken.

Met Digital Shop Floor krijgt u een helikopterview over uw machines. Dit helpt u inzicht te krijgen in de efficiency en optimalisatie van uw machinepark. HEIDENHAIN helpt u bij vraagstukken m.b.t. tot Total Costs of Ownership door bijvoorbeeld energiezuinige ontwikkelingen door te voeren. Ook voorzien wij directies, managers, teambazen, operators en werkvoorbereiders in trainingsbehoeften en advies m.b.t. het juiste gebruik van de juiste producten.

Met onze producten ondersteunen wij de gebruiker in elke fase van het proces. Denk hierbij aan TNC7 en Digital Shop Floor. Verschillende services uit de Digital Shop Floor kunnen gebruikt worden om een deel van de keten te optimaliseren. Uw volledige machinepark kan gekoppeld worden aan de software. Ook als u geen HEIDENHAIN-producten op de werkvloer hebt staan.

Met de CNC-besturing ondersteunt TNC7 de gebruiker in elke fase van het proces. Van het eerste ontwerp tot aan het werkstuk. Door slimmer te werken, bereikt u een hogere productie. Zowel bij eenmalige opdrachten als bij serieproductie. Wij kennen de markt en zullen daar waar nodig de juiste partners erbij betrekken.