Naamloos-1-min
Naamloos-2-min
Naamloos-3-min
Naamloos-4-min
Naamloos-5-min
previous arrow
next arrow

DYMATO

‘Bij ons staat de oplossing centraal, niet het product’

Sinds 2004 is Dymato B.V. een dynamische organisatie en succesvolle leverancier van een aantal toonaangevende merken metaalbewerkingsmachines en collaboratieve robots. Wij kennen korte communicatielijnen en een informele werksfeer. Persoonlijk contact staat bij ons voorop.

Met ons leveringsprogramma, onze knowhow van productietechnologie, uitstekende faciliteiten en het streven naar een perfecte dienstverlening, heeft Dymato in de markt een belangrijke positie ingenomen op gebied van CNC-machines. Zo leveren wij de hoogwaardige hightech merken: Hyundai Wia, bavius, Hanwha, Gurutzpe, Mitsubishi Electric, Röders en Hegenscheid. Wij zijn exclusief dealer voor deze fabrikanten in Nederland en voor enkele ook in België.

Dymato is opgericht door de huidige eigenaren Ingrid en Theo Coffeng. Theo is als wertuigbouwkundige gefascineerd door CNC-machines en de verschillende technieken die in een CNC-machine samenkomen (hardware, elektronica en besturing). Onze klanten de beste oplossing bieden voor hun vraagstuk geeft voldoening.

Ons deskundige team draagt zorg voor het complete proces van advisering, financiering, verkoop, opleiding, installatie en service. Dankzij onze praktijkervaring worden wij door de fabrikanten van de machines ook betrokken bij de ontwikkeling van nieuwe technologieën.

Onze belofte
Dymato heeft met een zeer gedegen knowhow van het productieproces. In de loop der jaren hebben wij een reputatie opgebouwd als kennispartner. Wij denken in klantoplossingen en dankzij ons brede assortiment kunnen wij aan zeer uiteenlopende bedrijven de juiste productieoplossing bieden. Dymato investeert in 24×7 service en support.

Wij begeleiden onze klanten naar een toekomstbestendig, gedigitaliseerd productieproces. Bij te weinig productiecapaciteit, te laag rendement, specifieke technologische oplossingen op het gebied van verspaning, voor onderhoud en storingen aan eigen CNC-machines en machinetrainingen zijn bedrijven bij ons aan het juiste adres. Onze oplossingen sluiten perfect aan bij de integratie van machines in een digitale werkomgeving. Hier zijn alle verspanende bedrijven in Nederland en België naar op zoek.

Onze oplossing is een deskundige aanpak en analyse van het vraagstuk van de klant. Ons professionele team komt, vaak samen met partners uit de keten (automatisering, opspanning, tooling) met een totaaloplossing. Dymato voert de projectrealisatie uit en neemt de eindverantwoordelijkheid.

Het uiteindelijk doel is, dat het rendement van onze klanten wordt verhoogd door een betrouwbaar en efficiënt productieproces te realiseren. Dankzij onze goede reputatie in de markt en diverse internationale erkenningen, groeit onze klantenkring nog steeds. Onze medewerkers kunnen de meeste vragen telefonisch of online direct beantwoorden en lossen problemen snel op. Indien nodig kunnen wij terugvallen op de expertise bij onze fabrikanten.

Zoekt u een oplossing om het rendement van uw onderneming te verhogen? Doe het slim met de hightech CNC-oplossingen van Dymato. Onze machines zijn klaar voor Industrie 4.0; integratie in de digitale werkplaats als onderdeel van de Smart Factory solution.