Naamloos-1-min
Naamloos-2-min
Naamloos-3-min
Naamloos-4-min
Naamloos-5-min
previous arrow
next arrow

DORMER PRAMET

’Always the right tool at the right time!’

Dormer Pramet is al meer dan 150 jaar een wereldwijde fabrikant van kwalitatieve en betrouwbare verspanende gereedschappen. Vanuit onze eigen productiefaciliteiten leveren wij zowel HSS-, volhardmetaal- als wisselplaatgereedschap voor draaien, frezen, gatbewerkingen en draadsnijden.

Maar met onze uitgebreide product- en marktkennis verkopen we onze klanten veel liever oplossingen in plaats van enkel onze gereedschappen. Of het bijvoorbeeld gaat om moeilijk te verspanen materiaal, het verhogen van verspaningsvolumes of efficiënt stock management: onze ervaren Sales Engineers gaan graag met u in gesprek om samen uw productieproces te optimaliseren.

Waar vroeger werd gedacht ‘kennis maakt macht’, is Dormer Pramet er al lang van overtuigd dat kennis juist verbindt. Want voor het optimaal gebruik van verspanende gereedschappen is specifieke kennis en ervaring nodig. Afhankelijk van de bewerking die u gaat doen of het materiaal dat u wilt bewerken, zijn verschillende verspaningscondities of bewerkingsmethodieken vereist.

Onze belofte
Onze eigen productie in Europa stelt ons in staat om gereedschappen zowel volgens ISO-standaard als conform uw specifieke wensen te fabriceren. Daarnaast zorgen wij voor een stabiele supply chain en een constante kwaliteit. Hier kunt u altijd op vertrouwen. Wij zijn altijd op zoek naar de verbinding tussen de marktbehoefte en de oplossing die geboden kan worden. Onze adviseurs bespreken de bewerkingsprocessen met werkvoorbereiders en machine-operators in het veld. Zo komen we continu tot nieuwe inzichten. Wij beseffen dat alles altijd sneller en efficiënter moet: daarom wordt ons assortiment elk jaar door ons eigen R&D-team uitgebreid met talloze nieuwe gereedschappen, geometrieën en hardmetaalsoorten. Zo kunnen we blijven voldoen aan de vraag en uiteraard ook om onze concurrentie voor te blijven.

Tijdens de Demoweek zal Dormer Pramet te vinden zijn bij Bendertechniek. Daar zullen alle machines voorzien zijn van ons gereedschap en kunnen we u dus uitgebreid allerhande boor-, frees- en draaiwerk laten zien: van precisie-verspaning tot applicaties waarbij de vonken en spanen in het rond vliegen. Ook zal ons team Sales engineers aanwezig zijn om allerhande technische vragen te beantwoorden m.b.t. verspanende gereedschappen en advies te geven over procesoptimalisatie en kostenbesparingen.

Wij kijken uit naar uw komst. Tot snel!