Cellro_Xcelerate_X20-35_fixture_exchange (14) Elise de Koning
Cellro_xcelerate_x20_35_hermle (1) Elise de Koning
Cellro_xcelerate_x20_product_handling (7) Elise de Koning
Cellro_Xcelerate_X20-35_fixture_exchange (4) Elise de Koning
DSCF0994 Elise de Koning
Jelle en Nils-9255 Elise de Koning
Marijn en Eddy_DSF6970 Elise de Koning
Michael en Dirk-9178 Elise de Koning
Wim en Remco-9295 Elise de Koning
previous arrow
next arrow

CELLRO | CNC AUTOMATION

‘Rust en overzicht in uw productieplanning, dankzij innovatieve automatisering!’

Cellro is al sinds 2004 producent en ontwikkelaar van modulaire robot-automatiseringsproducten voor de verspanende industrie. Naast onze Nederlandse hoofdvestiging hebben we een sales- en servicevestiging in Brackenheim (Zuid-Duitsland) in de buurt van Heilbronn. Vanuit hier bedienen we ons internationale dealernetwerk.

Cellro zit graag dichtbij haar klanten om adequaat advies, flexibele levering en snelle service te kunnen verlenen. Wij kennen de uitdagingen van binnenuit, zoals: productieplanning, werkvoorbereiding, dataontsluiting en het maximaliseren van productie-output, te kort aan vakmensen en het maximaliseren van het spilrendement voor de CNC-machines. Wij geloven dat verspanende bedrijven altijd moeten innoveren om relevant te blijven. Dat is wat ons drijft. Cellro. Think ahead.

Met ons brede productportfolio en door customization van onze producten leveren we bewezen technologische oplossingen. Wij willen data ontsluiten en op basis van productiedata aansturen. Interessant voor verspanende bedrijven die in high-mix, low-volume produceren of toeleverancier zijn voor de high-end machinebouw of zelf machines, apparaten of producten maken.

Bent u op zoek naar meer output van uw machinepark of wilt u uw CNC-machines voorzien van robot automatisering? Wij hebben een heldere visie op automatisering en ontwikkelen hoogwaardige producten voor 24×7 onbemande productie.

Onze belofte
Als het gaat om robotiseren, automatiseren, digitaliseren of integreren heeft Cellro zowel de juiste technologie, expertise en automatiseringsoplossingen in huis. Een voorspelbaar proces, dat minder wordt beïnvloed door menselijke fouten , geeft kwaliteitsverhoging. Wij garanderen een terugverdientijd van 1.5 tot 2 jaar op de totale investering van een machine en robotcel.

Cellro biedt een breed productportfolio met Comate, verschillende modellen Xcelerate, Elevate en Ultimate. Deze verschillen in opslagcapaciteit, robothandelingsgewicht en functionaliteiten voor onbemande productieautomatisering.

  • Zoekt u een opstap om kennis te maken met robotisering? Met Comate start u eenvoudig voor lichtgewicht producten en middelgrote tot grote series. U koppelt Comate makkelijk aan verschillende soorten CNC-machines; handig als u niet precies weet welke machine het meest geschikt is voor automatisering.
  • Met Xcelerate handelt u handzame delen, in kleine series flexibel en automatisch na elkaar. Fijn als u kleine series in de avonden en weekenden wilt laten lopen. Met de functionaliteit R-C2 | 6S bewerkt u vanaf serie grootte 1 geautomatiseerd alle 6 de zijden.
  • Elevate biedt een extreem hoge opslagcapaciteit voor grote series of een mix van verschillende kleine series. Digitalisering en flexibel produceren gaan hand in hand. Door onze intelligente software is een tweede machine ook snel geïntegreerd.
  • Zware producten (165+ kg.) handelen met focus voor pallet handling? Ultimate laat zich uitstekend inzetten in de mix van product- én pallethandling. Waarbij diverse soorten machines gekoppeld kunnen worden en later toegevoegd.

U bent van harte welkom bij Cellro tijdens de TECH DEMOWEEK! Ervaar het zelf en kom op de knoppen drukken in ons democentrum. Zien is immers geloven. 

Meer info? Arno van den Bisen, T 0318 62 71 00Regionaal Sales Manager Benelux