Ervaar van 19 t/m 22 maart de verbindende kracht van techniek

dagen

uur

min

seconden

Mitutoyo introduceert het gloednieuwe MiSCAN multi-sensor vision-systeem, Mach Ko-ga-me met robot, Measurlink8 de TAG-Lens en de Quick Image CNC

 

50 Jaar geleden betrad Mitutoyo de Europese markt en is intussen uitgegroeid tot een van de marktleiders in metrologie. Tijdens de DEMOWEEK 2019 presenteren we diverse interessante innovaties die de efficiëntie van uw algehele productie aanzienlijk verhogen. Wij nodigen u van harte uit om kennis te komen nemen van deze ontwikkelingen op het gebied van de moderne meettechniek. Ons ruime aanbod meetgereedschappen en meetmachines staat demo klaar op u te wachten en onze specialisten beantwoorden graag al uw vragen.

 

Mitutoyo op de DEMOWEEK 2019

De toekomst van precisiemetingen ligt in innovatieve software oplossingen die het volledige potentieel van meetapparatuur naar voren halen. Het Internet of Things (IoT) verbindt verschillende machines met het netwerk, waardoor productieprocessen in realtime kunnen worden gemonitord. On site digitalisering, automatisering en virtualisatie verhogen de werkefficiëntie.
Zoals u van ons gewend bent, hebben wij ook deze editie van de DEMOWEEK weer een aantal zeer interessante noviteiten.

 

MISCAN
Het gloednieuwe MiSCAN multi-sensor vision-systeem combineert zeer nauwkeurige contactloze visiemetingen met tactiele metingen

 

Mach Ko-ga-me met robot
De compacte en snelle CMM Mach Ko-ga-me van Mitutoyo met robot opstelling voldoet aan uiterst kwalitatieve en nauwkeurige meetresultaten.

 

Measurlink8
Measurlink SPC software, een geavanceerd statistisch platform, biedt real-time gegevens en uitgebreide kwaliteitsrapportage.

 

TAG-Lens
Deze lens maakt gebruik van utrasone geluidsgolven om licht te moduleren en kan de focus binnen nanoseconden wijzigen. De ultrasnelle scherptediepteregeling zorgt ervoor dat u zeer snel kunt scherpstellen, wat resulteert in zeer kwalitatieve beelden. Het biedt een nieuwe dimensie voor toepassingen waarbij snelle 3D-weergave belangrijk is.

 

Quick Image CNC
Een contactloze 2D Vision Meetsysteem. Deze biedt verschillende unieke mogelijkheden ter verbetering van uw meetefficiëntie. Metingen uitvoeren met de 1-click functionaliteit. Grote scherptediepte en een breed beeldveld. Dubbel telecentrisch optisch systeem. 3 Mega-pixel kleurencamera. 4 kwadrant LED ringverlichting.

 

DEMOWEEK

Dit is niet alles. Er is nog veel meer nieuwe meettechniek te zien. Kom vooral langs tijdens de DEMOWEEK, dan vertellen wij u graag onder het genot van een hapje en drankje alle ins en outs van de nieuwe producten. U wilt toch ook efficiënt werken? Reserveer de DEMOWEEK 2019 nu vast in uw agenda.

 

Mitutoyo: Wereldleiders in Precisie Meettechniek

 

 

 

Mitutoyo
Wiltonstraat 25
3905 KW Veenendaal
0318 53 49 11
www.mitutoyo.nl

Website >

Het laatste nieuws

Samenwerking TopSolid (Bemet) en HEIDENHAIN
11 maart 2019
Lees verder
Bemet verbindt met Trivest Connect!
11 maart 2019
Lees verder
Draaimachine L230HP met hydrostatische geleidingen
28 februari 2019
Lees verder