Ervaar van 19 t/m 22 maart de verbindende kracht van techniek

dagen

uur

min

seconden

Tijdens de DEMOWEEK opent Heidenhain haar nieuwe Application Center waar u met al uw programmeer- en applicatievraagstukken terecht kunt

 

Tijdens de DEMOWEEK opent HEIDENHAIN letterlijk de deuren van het nieuwe Application Center waar demonstraties en workshops worden gehouden en waar u, dankzij de moderne 5 assige simultaan freesmachine van Promas, de Hedelius Acura 65, met al uw programmeer- en applicatievraagstukken terecht kunt.

 

Samenwerken aan een topprestatie
HEIDENHAIN denkt graag met u mee: wat is er voor nodig om uw werkstuk snel, stabiel en efficiƫnt te produceren? U heeft een team nodig om het beste resultaat te behalen, alle facetten moeten aanwezig zijn om aan de juiste eindkwaliteit te voldoen. Net als bij de Formule 1 draait het met verspanen om snelheid, efficiency, know how en materialen om een topprestatie te leveren.
Bij HEIDENAIN zorgen we voor de juiste besturing, waarbij de opties van Dynamic Precision, Dynamic Efficiency en de functies in het pakket van Connected Machining u deze mogelijkheid biedt. Op onze machine kunnen we alle opties in de praktijk brengen, waarbij u een volledig ontwerp en productieproces doorloopt en aan het eind van de dag met uw eigen geproduceerde F1-auto naar huis rijdt.

 

Welkom bij de TNC Club
Ook introduceert HEIDENHAIN tijdens de DEMOWEEK de TNC Club, het HEIDENHAIN lidmaatschap dat u vele voordelen biedt, zoals aantrekkelijke aanbiedingen voor verdere training en seminars, speciale gebruikersondersteuning, gratis application engineer en vele andere voordelen. Plof neer op onze TNC couch, zodat HEIDENHAIN u met uw vraagstukken kan adviseren. Tijdens de DEMOWEEK informeert HEIDENHAIN u meer over de mogelijkheden van het club lidmaatschap en als u tijdens de DEMOWEEK lid wordt maakt u tijdens de DEMOWEEK kans op kaarten voor de F1 2019 Belgische Grand Prix in Francorchamp.

 

Mis het niet, HEIDENHAIN is zeker het bezoeken waard!

 

DEMOWEEK

Dit is niet alles. Er is nog veel meer te zien. Kom vooral langs tijdens de DEMOWEEK, dan vertellen wij u graag onder het genot van een hapje en drankje alle ins en outs van de nieuwe producten. U wilt toch ook efficiƫnt werken? Reserveer de DEMOWEEK 2019 nu vast in uw agenda.

 

HEIDENHAIN: Meet- en besturingstechniek voor veeleisende positioneeropdrachten

HEIDENHAIN NEDERLAND B.V.


Copernicuslaan 34
6716 BM Ede
0318 58 18 00
www.heidenhain.nl

Website >

Het laatste nieuws

Samenwerking TopSolid (Bemet) en HEIDENHAIN
11 maart 2019
Lees verder
Bemet verbindt met Trivest Connect!
11 maart 2019
Lees verder
Draaimachine L230HP met hydrostatische geleidingen
28 februari 2019
Lees verder