Ervaar van 19 t/m 22 maart de verbindende kracht van techniek

Uw gratis entreekaart >

dagen

uur

min

seconden

Tijdens de DEMOWEEK opent Heidenhain haar nieuwe Application Center waar u met al uw programmeer- en applicatievraagstukken terecht kunt

 

HEIDENHAIN denkt graag met u mee: wat heeft u nodig om uw producten snel, stabiel en efficiënt te produceren? Als eerste heeft u een team nodig dat alle benodigde facetten samenvoegt om aan de juiste eindkwaliteit te voldoen. Net als bij Formule 1 draait het bij verspanen om snelheid, efficiency, know how en hardware om een topprestatie te leveren.
Bij HEIDENHAIN zorgen we voor de juiste besturing, waarbij de opties van Dynamic PrecisionDynamic Efficiency en de functies in het pakket van Connected Machining u helpt bij leveren van deze topprestatie. Tijdens de DEMOWEEK brengen we alle opties in de praktijk, waarbij u een volledig ontwerp en productieproces doorloopt en aan het eind van de dag met uw eigen geproduceerde F1-auto naar huis rijdt.

 

HEIDENHAIN op de DEMOWEEK 2019

Nieuw: Application Center

Tijdens de DEMOWEEK opent HEIDENHAIN letterlijk de deuren van de nieuwe Application Center waar demonstraties en workshops worden gehouden. Hier kunt u, dankzij de moderne 5 assige freesmachine, met al uw programmeer- en applicatievraagstukken terecht.

Dankzij Promas brengen we tijdens de DEMOWEEK op deze Hedelius Acura 65 de opties van Dynamic Precision, Dynamic Efficiency en de functies in het pakket van Connected Machining in de praktijk. U kunt als bezoeker van de DEMOWEEK zelf een volledig ontwerp- en productieproces doorlopen, zodat u aan het eind van de dag met uw eigen geproduceerde F1-auto naar huis rijdt.


Welkom bij de TNC club

Ook introduceren we tijdens de DEMOWEEK onze TNC club, de HEIDENHAIN club voor gebruikers van onze TNC-besturingen. Het lidmaatschap biedt u vele voordelen, zoals aantrekkelijke aanbiedingen voor trainingen en seminars, speciale gebruikersondersteuning, gratis support van onze application engineer en vele andere voordelen. Plof neer op onze TNC couch zodat we u bij al uw vraagstukken kunnen adviseren. Tijdens de DEMOWEEK informeren we u graag meer over de mogelijkheden van het lidmaatschap. Wordt u tijdens de DEMOWEEK lid van onze club, dan maakt u ook nog eens kans op 1 van de Formule 1 prijzen.

 

Mis het niet, HEIDENHAIN is zeker het bezoeken waard!

 

DEMOWEEK

Dit is niet alles. Er is nog veel meer te zien. Kom vooral langs tijdens de DEMOWEEK, dan vertellen wij u graag onder het genot van een hapje en drankje alle ins en outs van de nieuwe producten. U wilt toch ook efficiënt werken? Reserveer de DEMOWEEK 2019 nu vast in uw agenda.

 

HEIDENHAIN: Meet- en besturingstechniek voor veeleisende positioneeropdrachten

HEIDENHAIN


Copernicuslaan 34
6716 BM Ede
031 318 58 18 00
www.heidenhain.nl

Website >

Het laatste nieuws

Cellro stapt in HEIDENHAIN’s Partnerprogramma voor Automatisering
17 november 2018
Lees verder