Ervaar van 19 t/m 22 maart de verbindende kracht van techniek

dagen

uur

min

seconden

Dymato biedt een breed assortiment van CNC machines van toonaangevende merken aan. Met oplossingsgericht advies, verbeteren wij het resultaat uit productie

Nieuwe verspaningsstrategieën zorgen voor een hogere output bij hetzelfde aantal medewerkers. Wij werken samen met betrouwbare partners in de keten en kunnen zo een totaaloplossing voor uw vraagstuk bieden. De hoogste kwaliteit leveren tegen een zo laag mogelijke prijs is een uitdaging. Tijdens de DEMOWEEK laten wij u graag zien hoe u dat kunt realiseren.

 

 

 

Dymato op de DEMOWEEK 2019

Nieuw tijdens DEMOWEEK 2019: automatiseren met de HCR cobot van Hanwha. De eerste HCR-12 en HCR-5 cobots zijn succesvol geïnstalleerd en de nieuwe “collega” zorgt door zijn makkelijke programmering en flexibele inzetbaarheid direct voor een verhoging van de productiecapaciteit.
De HCR-12 neemt een koppositie in de verschillende sectoren en dankzij het TÜV certificaat ISO Class 2 volgend ISO 14644-1ich, ook in de cleanroom. Met een draaggewicht van 12 kg en een bereik van 1300 mm is de HCR-12 uitermate geschikt voor de metaalsector. Naast automatisering laten wij de laatste ontwikkelingen zien op het gebied van draaien van grote werkstukken, 5-assig frezen met draaifunctie, de nieuwe besturing NEWGEN van Mitsubishi en veel meer. Dymato levert machines van Hyundai-Wia, Handtmann, Röders, Mitsubishi, Gurutzpe, Hanwha en Hegenscheidt.

U bent tijdens de DEMOWEEK 2019 van harte welkom bij ons in Veenendaal.

 

DEMOWEEK

Dit is niet alles. Er is nog veel meer te zien. Kom vooral langs tijdens de DEMOWEEK, dan vertellen wij u graag onder het genot van een hapje en drankje alle ins en outs van de nieuwe producten. U wilt toch ook efficiënt werken? Reserveer de DEMOWEEK 2019 nu vast in uw agenda.

 

Dymato: Passie voor techniek

Dymato
Ravelijn 48
3905 NV Veenendaal
0318 550 800
www.dymato.nl

Website >

Het laatste nieuws

Samenwerking TopSolid (Bemet) en HEIDENHAIN
11 maart 2019
Lees verder
Bemet verbindt met Trivest Connect!
11 maart 2019
Lees verder
Draaimachine L230HP met hydrostatische geleidingen
28 februari 2019
Lees verder