Ervaar van 19 t/m 22 maart de verbindende kracht van techniek

dagen

uur

min

seconden

Introductie van de nieuwste high-performance volhardmetaal boren voor staal en RVS, 3xD tappen, 5-assig frezen en frezen en wisselplaten voor hoge voeding


Dormer Pramet biedt u alles wat u zoekt op het gebied van verspanende gereedschappen. Dormer Pramet levert meer dan 30.000 gereedschappen voor draaien, frezen, gatbewerkingen en draadsnijden. Zowel volmateriaal (HSS(-Co), VHM) en wisselplaat gereedschappen.

 

Dormer Pramet op de DEMOWEEK 2019

Tijdens de DEMOWEEK 2019 tonen we een aantal interessante nieuwe producten binnen ons assortiment.

 

Kennis verbindt
Waar vroeger werd gedacht ‘kennis maakt macht’, is Dormer Pramet er al lang van overtuigd dat kennis juist verbindt. Want voor het optimaal gebruik van verspanende gereedschappen is specifieke kennis en ervaring nodig. Afhankelijk van de bewerking die u gaat doen, of het materiaal dat u wilt bewerken, zijn verschillende verspaningscondities of bewerkingsmethodieken vereist. Onze ervaren adviseurs weten raad met uw productieproces en delen deze kennis graag met u. Maar ook onze website staat vol met kennisdocumenten die u kunnen helpen bij vragen rond het productieproces.


Verbinden van ideeën en producten

Dormer Pramet is altijd op zoek naar de verbinding tussen de marktbehoefte die er is en de oplossing die geboden kan worden. Met werkvoorbereiders en machine-operators bespreken onze adviseurs de bewerkingsprocessen en komen zo tot nieuwe inzichten. Daarom ontwikkelt Dormer Pramet continue nieuwe verspanende gereedschappen. Die beginnen bij een concept en eindigen in een nieuw verspanend gereedschap. Graag laten we u kennismaken met enkele van deze nieuwe producten tijdens de DEMOWEEK 2019.

 

Ontdek wat ons verbindt tijdens de DEMOWEEK 2019

Tijdens de DEMOWEEK kunt u kennismaken met enkele nieuwe producten in het assortiment. De focus zal daarbij liggen op de volgende producten:

 


Dormer Force X en Force M
high-performance volhardmetaal boren voor staal (Force X) en roestvast staal (Force M)
De boren uit de Force-reeks zijn probleemoplossers die optimale productiviteit combineren met betrouwbare prestaties en repeteerbaarheid. De boren zijn geschikt voor uiteenlopende machines en bedrijfsomstandigheden. Dit maakt ze tot de ideale keuze voor in alle toepassingen waarbij productiviteit, nauwkeurigheid en efficiency gewenst zijn.

 

 


Dormer Shark line 
materiaal specifieke tap die met gemak 3xD tapt

Dormer Pramet heeft haar Shark Lijn-serie, materiaal specifieke tappen, uitgebreid met twee nieuwe uitvoeringen. Dankzij de unieke combinatie van poedermetallurgisch basismateriaal, coatings en geometrie biedt deze populaire toepassingsgerichte serie ongekende proceszekerheid en hoge prestaties in vele uiteenlopende materialen.


Pramet
SBN10 economische serie frezen en wisselplaten voor hoge voeding

De veelzijdige Pramet SBN10-frezen staan garant voor uitstekende productiviteit in een grote verscheidenheid aan materialen. En zijn geschikt voor kopieerfrezen, hellingfrezen, circulaire interpolatie, sleuffrezen en insteekfrezen. De unieke houder kan tevens wisselplaten opnemen voor hoek- en vlakfrezen.

 


Pramet SCN05C en SWN04C 
frezen voor hogere productiviteit bij 5-assig frezen in o.a. matrijs- en vormenbouw.

De SCN05C-frezen voor productief kopiëren zijn geschikt voor het bewerken van staal, gehard staal en gietijzer en zijn leverbaar met een diameter van 12 tot 20 mm diameter. De dichte vertanding zorgt voor een productiviteitsverbetering van minimaal 20% ten opzichte van frezen met een standaardspoed.

De SWN04C-frees is leverbaar met een diameter van 20 tot 35 cm en voorzien van een ongelijke tandverdeling die bijdraagt aan een optimale oppervlakteafwerking. De frees is bedoeld voor de wisselplaat met maar liefst zes snijkanten.

Beide frezen zijn geschikt voor contourfrezen, profielfrezen, insteekfrezen en vlakfrezen.

 

DEMOWEEK

Dit is niet alles. Er is nog veel meer te zien. Kom vooral langs tijdens de DEMOWEEK, dan vertellen wij u graag onder het genot van een hapje en drankje alle ins en outs van de nieuwe producten. U wilt toch ook efficiënt werken? Reserveer de DEMOWEEK 2019 nu vast in uw agenda.

 

Dormer Pramet: De fabrikant voor de verspanende industrie

Dormer pramet

“Aanwezig bij Bendertechniek, DMG Mori en Dymato.”


010 208 02 40
www.dormerpramet.nl

Website >

Het laatste nieuws

Samenwerking TopSolid (Bemet) en HEIDENHAIN
11 maart 2019
Lees verder
Bemet verbindt met Trivest Connect!
11 maart 2019
Lees verder
Draaimachine L230HP met hydrostatische geleidingen
28 februari 2019
Lees verder