Ervaar van 19 t/m 22 maart de verbindende kracht van techniek

dagen

uur

min

seconden

Wereldwijde innovatieleider in het snijden van metaal. DMG MORI speelt als leverancier in op de hedendaagse behoefte van productiebedrijven om snel, nauwkeurig en efficiënt te produceren

Dit maken we mogelijk door het leveren van geavanceerde, snelle CNC draaimachines, meerspillen automaten, universele boor- en freesmachines, bewerkingscentra programmeerbaar van 3 tot 5 assen en laser- en ultrasoon-freesmachines. Met deze machines optimaliseert u

uw productieproces zodat u uw klanten beter kunt bedienen.

Dit is niet alles wat DMG MORI voor uw productie kan betekenen. Ook verzorgen we programmeer- en bedieningsscholingen zodat uw personeel moeiteloos met de apparatuur aan de slag kan en u nog sneller en efficiënter kunt produceren.

 

DMG MORI Netherlands B.V. is een 100% dochteronderneming van DMG MORI Europe AG, die Europees de verkoop, service en operator- trainingen verzorgt voor de Duitse gereedschapmachinefabrieken van Gildemeister en de Japanse machinebouwer Mori Seiki.

 

DMG MORI op de DEMOWEEK 2019

Breng een bezoekje aan onze showroom in Veenendaal tijdens de DEMOWEEK 2019. Hier staan diverse van onze topproducten opgesteld ter demonstratie door onze specialisten. Uiteraard kunt u zich hier ook deskundig laten adviseren.

Onze adviseurs bekijken samen met u welke oplossingen bijdragen om uw productieproces sneller, nauwkeuriger en flexibeler te maken.

 

DEMOWEEK

Dit is niet alles. Er is nog veel meer te zien. Kom vooral langs tijdens de DEMOWEEK, dan vertellen wij u graag onder het genot van een hapje en drankje alle ins en outs van de nieuwe producten. U wilt toch ook efficiënt werken? Reserveer de DEMOWEEK 2019 nu vast in uw agenda.

 

DMG MORI: Marked by Dynamic and Excellence

DMG MORI
Wageningselaan 48
3909 LA Veenendaal
0318 557630
www.dmgmori.nl

Website >

Het laatste nieuws

Samenwerking TopSolid (Bemet) en HEIDENHAIN
11 maart 2019
Lees verder
Bemet verbindt met Trivest Connect!
11 maart 2019
Lees verder
Draaimachine L230HP met hydrostatische geleidingen
28 februari 2019
Lees verder