Ervaar van 19 t/m 22 maart de verbindende kracht van techniek

dagen

uur

min

seconden

Cellro is een vooraanstaand producent van automatiseringssystemen toegespitst op de maakindustrie. Flexibel door modulaire opbouw. Intelligent door continue softwareontwikkeling

Aanschouw de wereld van flexibele automatisering

Verspaners kiezen voor Cellro-systemen om hun productie te automatiseren met zekerheid voor de toekomst.

 

Xcelerate. Zo compact en flexibel kan automatisering zijn

Een van onze systemen is Xcelerate. Verspaners zetten hem wereldwijd in om voordeliger, efficiënter en in grotere hoeveelheden te produceren.

 

Xcelerate wordt geprezen om zijn compacte verschijning (slechts 0,8m2 vloeroppervlak nodig), gebruiksvriendelijke interface en veelzijdigheid in functies. Het systeem is geschikt voor uiteenlopende taken, zoals productwissel en afblazen. Door een slimme combinatie van hardware en software kan uw Xcelerate moeiteloos overweg met uiteenlopende productvormen- en groottes. Dus ook wanneer u veel onvoorspelbare en kleine series produceert, kunt u met Xcelerate onbemand produceren om uw rendement te verhogen.

 

Cellro op de DEMOWEEK 2019

Kom langs bij Cellro in Veenendaal en aanschouw Xcelerate in actie. U ziet met eigen ogen hoe de robot het werk rondom een CNC-machine oppakt, alsmede de bedieningseenvoud en het ongekend ruime laadvermogen.

 

Lunch sessie “Digitalisering en Automatisering”

Cellro organiseert op 21 maart vanaf 12.30 uur een lunch sessie in samenwerking met de branche organisatie FME over het thema: Digitalisering en Automatisering. Vragen over de breedte van digitalisering binnen het productieproces komen voorbij maar ook juist de praktische invulling, welke stappen zijn nodig op weg naar een digitale fabriek.

Interesse? Graag ontvangen we uw aanmelding via sales@cellro.com. Vermeld hierbij uw contact gegevens, bedrijfsnaam en de gewenste dag voor de lunch sessie.

 

DEMOWEEK

Dit is niet alles. Er is nog veel meer te zien. Kom vooral langs tijdens de DEMOWEEK, dan vertellen wij u graag onder het genot van een hapje en drankje alle ins en outs van de nieuwe producten. U wilt toch ook efficiënt werken? Reserveer de DEMOWEEK 2019 nu vast in uw agenda.

 

Cellro


Koningsschot 41
3905 PR Veenendaal
0318 62 71 00
www.cellro.com

Website >

Het laatste nieuws

Samenwerking TopSolid (Bemet) en HEIDENHAIN
11 maart 2019
Lees verder
Bemet verbindt met Trivest Connect!
11 maart 2019
Lees verder
Draaimachine L230HP met hydrostatische geleidingen
28 februari 2019
Lees verder