Ervaar van 19 t/m 22 maart de verbindende kracht van techniek

dagen

uur

min

seconden

Enig idee hoeveel uur per week die freesmachine, draaibank of plaatbewerkingsmachine stilstaat? Elk maakbedrijf verdient een goedlopend proces: ERP, kwaliteits- en gereedschapsbeheer en CAD/CAM

 

Enig idee hoeveel uur per week die freesmachine, draaibank of plaatbewerkingsmachine stilstaat? Of u nu veel freest, draait, boort of snijdt, de machines en de mensen die het werk doen zijn kostbaar. Elk uur dat de werkvoorbereider zoekt naar de toegestuurde tekening van de klant, die grote machines stilstaan, de operator op zoek is naar gereedschappen of dat de productie moet wachten op onderdelen, maakt het proces onnodig veel duurder en langer.

 

Een onnodig lang of omslachtig proces heeft grote gevolgen voor de prijs van het eindproduct en dus voor de concurrentiepositie van de onderneming. In vrijwel elke onderneming, groot en klein, zijn nog steeds grote voordelen te behalen waardoor de productie sterk verbeterd kan worden. Niet door nog meer machines, maar door eerst goed te kijken naar de bestaande processen. De specialisten van Bemet staan klaar om daar samen met u naar te kijken.

 

 

Bemet op de DEMOWEEK 2019
Bemet International levert slimme bedrijfssoftware voor maakbedrijven zoals ERP, kwaliteits- en gereedschapsbeheer en CAD/CAM. U treft Bemet gedurende de DEMOWEEK aan bij Bendertechniek, DMG, Dymato en HEIDENHAIN.

 

Introductie Trivest Connect
Bedrijven binnen de maakindustrie gaan meer en meer samenwerken. Het uitwisselen van informatie over inkoop- en verkooporders, orderbevestigingen, levertijden en facturatie staat hierbij centraal. Een belangrijk aspect binnen deze samenwerking is het vraagstuk rondom automatisering.
Bemet introduceert tijdens de DEMOWEEK een platform, speciaal ontworpen voor de maakindustrie: Trivest Connect. Dit platform verbindt bedrijven en hun IT-technologieën door processen over meerdere applicaties heen te automatiseren. Bedrijven & leveranciers die aangesloten zijn op het platform vereenvoudigen hun gezamenlijke processen door het automatiseren van kostbare en veelal handmatige werkzaamheden.

 

Zo wordt bijvoorbeeld het handmatig invoeren van data overbodig! Informatie zoals levertijden en prijzen die tot stand komen bij het aanmaken van de verkooporder, wordt vervolgens via het Trivest Connect platform verzonden en opgenomen in het ERP-systeem van de inkoper. Kortom: door deze verbinding hoeft u minder data in te voeren, heeft u een lagere foutkans en verkort u uw doorlooptijden.

 

DEMOWEEK

Dit is niet alles. Er is nog veel meer te zien. Kom vooral langs tijdens de DEMOWEEK, dan vertellen wij u graag onder het genot van een hapje en drankje alle ins en outs van de nieuwe producten. U wilt toch ook efficiënt werken? Reserveer de DEMOWEEK 2019 nu vast in uw agenda.

 

Bemet: Dé kennisleverancier voor procesoptimalisatie in de maakindustrie

Bemet

“Aanwezig bij Bendertechniek, DMG MORI, Dymato en HEIDENHAIN.”


0318 49 58 58
www.bemet.nl

Website >

Omdat elk maakbedrijf een goedlopend proces verdient

HEIDENHAIN
Mitutoyo
DMG MORI
Dormer Pramet
Cellro
Bendertechniek
Dymato

Het laatste nieuws

Samenwerking TopSolid (Bemet) en HEIDENHAIN
11 maart 2019
Lees verder
Bemet verbindt met Trivest Connect!
11 maart 2019
Lees verder
Draaimachine L230HP met hydrostatische geleidingen
28 februari 2019
Lees verder