Ervaar van 19 t/m 22 maart de verbindende kracht van techniek

dagen

uur

min

seconden

Bemet verbindt met Trivest Connect!

Introductie van hét platform voor de maakindustrie

 

Bedrijven binnen de maakindustrie gaan meer en meer samenwerken. Het uitwisselen van informatie over inkoop- en verkooporders, orderbevestigingen, levertijden en facturatie staat hierbij centraal. Een belangrijk aspect binnen deze samenwerking is het vraagstuk rondom automatisering.
Bemet biedt met Trivest Connect een platform aan, dat maakbedrijven en hun IT-technologieën verbindt door processen over meerdere applicaties heen te automatiseren. Bedrijven & leveranciers die aangesloten zijn op het platform vereenvoudigen hun gezamenlijke processen door het automatiseren van kostbare en veelal handmatige werkzaamheden.

 

Zo wordt bijvoorbeeld het handmatig invoeren van data overbodig! Informatie zoals levertijden en prijzen die tot stand komen bij het aanmaken van de verkooporder, wordt vervolgens via het Trivest Connect platform verzonden en opgenomen in het ERP-systeem van de inkoper.

 

Kortom: door deze verbinding hoeft u minder data in te voeren, heeft u een lagere foutkans en verkort u uw doorlooptijden.

 

Meer informatie
Bemet vertelt u graag wat Trivest Connect voor uw bedrijf kan betekenen. Tijdens de DEMOWEEK 2019 is Bemet aanwezig bij de volgende vier bedrijven Bender, Dymato, DMG Mori en HEIDENHAIN. U bent van harte welkom op de volgende locaties:

 

BenderTechniek: Plesmanstraat 32, Veenendaal
Dymato: Ravelijn 48, Veenendaal
DMG MORI: Wageningselaan 48, Veenendaal
HEIDENHAIN: Copernicuslaan 34, Ede

Demoweek 2019

Bemet bezoeken tijdens de Demoweek, vraag uw entreekaart aan!
U kunt Bemet bezoeken bij HEIDENHAIN, BenderTechniek, DMG MORI of Dymato.

Bemet > Entreekaarten >

Meer nieuws

Samenwerking TopSolid (Bemet) en HEIDENHAIN
11 maart 2019
Lees verder
Draaimachine L230HP met hydrostatische geleidingen
28 februari 2019
Lees verder
CNC-machines beladen met robots: zo eenvoudig is het
25 februari 2019
Lees verder