Ervaar van 19 t/m 22 maart de verbindende kracht van techniek

dagen

uur

min

seconden

Cobots: de voordelen en nadelen

De inzet van cobots bij verspaning in de metaalindustrie lijkt een sterk opkomende trend. Cobots kunnen namelijk worden bestempeld als een laagdrempelige automatiseringsoplossing. In sommige situaties zijn cobots daarom uitermate geschikt. Echter wordt er ook vaak voor een cobot gekozen terwijl een beladingsrobot, ook wel industriële robot, een veel betere automatiseringsoplossing zou zijn. In dit artikel behandelen we daarom de voordelen en nadelen van cobots voor metaalverspaners. Lees verder

Demoweek 2019

Cellro bezoeken tijdens de Demoweek, vraag uw entreekaart aan!

Cellro > Entreekaarten >

Meer nieuws

Samenwerking TopSolid (Bemet) en HEIDENHAIN
11 maart 2019
Lees verder
Bemet verbindt met Trivest Connect!
11 maart 2019
Lees verder
Draaimachine L230HP met hydrostatische geleidingen
28 februari 2019
Lees verder