Ervaar van 19 t/m 22 maart de verbindende kracht van techniek

dagen

uur

min

seconden

Dormer Pramet versterkt zijn positie in de markt voor high-performance volhardmetaalboren

Dormer Pramet heeft zijn assortiment van high-performance volhardmetaalboren uitgebreid met een specifieke uitvoering voor het boren in roestvast staal, Force M genaamd.

De boren uit de Force M reeks zijn probleemoplossers die optimale productiviteit combineren met betrouwbare prestaties en repeteerbaarheid. De boren zijn geschikt voor uiteenlopende machines en bedrijfsomstandigheden. Dit maakt ze tot de ideale keuze voor in alle toepassingen waarbij productiviteit, nauwkeurigheid en efficiency gewenst zijn.

Alle boren binnen het Force-assortiment zijn voorzien van een 4-vlaks splitpoint ter verbetering van de zelfcentrering en de nauwkeurigheid van gaten. De splitpoint verbetert ook de spaanvorming, gereedschap stabiliteit en slijtvastheid.

Een unieke functie van de Force-boren is hun Continuously Thinned Web (CTW) spaangroefgeometrie. Deze resulteert in een uiterst sterke kern, terwijl toch de vereiste boordruk afneemt. In combinatie met de voorspelbare slijtage-eigenschappen dankzij de speciale snijkantafwerking van de boren zorgt de CTW-constructie voor een uiterst consistent en betrouwbaar boorproces.

Meer info over volhardmetaal boren

Demoweek 2019

DormerPramet bezoeken tijdens de Demoweek, vraag uw entreekaart aan!

DormerPramet > Entreekaarten >

Meer nieuws

Samenwerking TopSolid (Bemet) en HEIDENHAIN
11 maart 2019
Lees verder
Bemet verbindt met Trivest Connect!
11 maart 2019
Lees verder
Draaimachine L230HP met hydrostatische geleidingen
28 februari 2019
Lees verder