Ervaar van 19 t/m 22 maart de verbindende kracht van techniek

dagen

uur

min

seconden

HEIDENHAIN start TNC-Club

 

HEIDENHAIN Nederland B.V. introduceert de TNC-Club tijdens de DEMOWEEK 2019. Verspanende bedrijven die met HEIDENHAIN CNC-besturingen werken, kunnen lid worden en genieten van diverse voordelen. Wie voor het uitgebreide lidmaatschap kiest, heeft zelfs recht op één dag ondersteuning op locatie door de applicatie engineer van HEIDENHAIN.

 

Nederland is na Italië en Duitsland het derde land waar de TNC-Club start. Twee jaar geleden vond tijdens de EMO de officiële lancering plaats, op een klassieke Chesterfield bank op de HEIDENHAIN stand. “Diezelfde Chesterfield staat tijdens de DEMOWEEK in ons gloednieuwe Application Center, klaar om de eerste Nederlandse leden van de TNC-Club te verwelkomen”, zegt Paul Venema, Account Manager Machine Tools. “Met die bank willen we een leuke ambiance creëren, waarin HEIDENHAIN-gebruikers zich thuis voelen. Geniet ondertussen van de koffie bereidt door de Barista en stel je vragen over onze CNC-besturing en andere oplossingen.”

 

Ondersteuning van gebruikers

Met de TNC-Club breidt HEIDENHAIN het aanbod aan klanten verder uit. De club is echt bedoeld voor de eindgebruikers; de CNC-verspaners die aan de machine staan en dagelijks de vele mogelijkheden van de CNC-besturing gebruiken. “We gaan ze helpen om echt alles uit de besturing te halen. Vragen die ze hebben, kunnen ze nu heel gericht stellen. Onze trainers en docenten staan er klaar voor”, gaat Paul Venema verder over het concept van de TNC-Club. Daarnaast worden vanuit de nieuwe community activiteiten door het hele land georganiseerd, van infomiddagen over specifieke features van de besturing tot workshops en demonstraties. “Dat gaan we doen samen met scholingspartners, zodat de leden niet ver hoeven te reizen.”

 

Gratis applicatie-engineer op locatie

Er komen twee soorten lidmaatschap voor de TNC-Club. Het eerste is het basislidmaatschap. Een bedrijf dat de machines met de HEIDENHAIN besturing aanmeldt, krijgt direct een gratis softwareoptie beschikbaar. Daarnaast krijgt het kortingen op trainingen, toegang tot de workshops in het land. Er is ook een Premium lidmaatschap. Dat kost het eerste jaar € 750, daarna € 500 per jaar. Hiervoor krijgt men eveneens een gratis softwareoptie en korting op trainingen. “Het premium lidmaatschap geeft bovendien recht op een dag per jaar applicatie ondersteuning op locatie. Dus in je eigen onderneming”, zegt Paul Venema over het premium lidmaatschap van de TNC-Club. De applicatie engineer van HEIDENHAIN pakt dan in het bedrijf samen met de verspaners de vragen op die bij hen leven of gaat samen met de verspaners het verspanen van een concreet product optimaliseren.

 

Workshops tijdens DEMOWEEK

Als voorproefje van wat men van het TNC-Club lidmaatschap mag verwachten, organiseert HEIDENHAIN tijdens de DEMOWEEK drie workshops (aanmelden vooraf wel gewenst). Op dinsdag 19 maart is dat de workshop TNC-Club Connected Machining; woensdag 20 maart CADCAM en TNC en donderdag 21 maart TNC New features. De workshops starten om 17.00 uur zodat deelnemers vooraf de andere deelnemers aan de DEMOWEEK kunnen bezoeken. Paul Venema: “Onder de bedrijven die zich tijdens de DEMOWEEK aanmelden als lid, gratis of betaald, verloten we toegangskaarten voor de F1 in Francorchamps deze zomer. Want net als bij de Formule 1 draait het met verspanen om snelheid, efficiency, materialen en know how om een topprestatie te leveren. Die know how haal je voortaan bij de TNC-Club.”

 

Meer informatie: https://www.klartext-portal.com/nl/tnc-club/

Demoweek 2019

HEIDENHAIN bezoeken tijdens de Demoweek, vraag uw entreekaart aan!

HEIDENHAIN > Entreekaarten >

Meer nieuws

Samenwerking TopSolid (Bemet) en HEIDENHAIN
11 maart 2019
Lees verder
Bemet verbindt met Trivest Connect!
11 maart 2019
Lees verder
Draaimachine L230HP met hydrostatische geleidingen
28 februari 2019
Lees verder